Vakmanschap, kwaliteit en een afspraak = afspraak mentaliteit, dat zijn de principes waar Schildersbedrijf R. Ligtvoet voor staat!

Schildersbedrijf R. Ligtvoet is een eenmanszaak uit Made en opgericht in 2011. Robert Ligtvoet is oprichter en eigenaar van het bedrijf.

 

Robert Ligtvoet

Schildersbedrijf R. Ligtvoet MadeRobert is op 16-jarige leeftijd gestart in het schildersvak. Hij is als leerling-schilder begonnen bij een groot schildersbedrijf waar hij ook zijn opleiding heeft gevolgd.

Na het behalen van het diploma Gezel schilder heeft Robert nog een aantal jaren als schilder en voorman bij dit bedrijf in loondienst gewerkt. Vanwege de grote passie voor het vak en het plezier in zijn werk heeft Robert in 2011, samen met zijn vrouw Claudia, de stap genomen om een bedrijf te starten. Claudia richt zich op het verzorgen van de administratie zodat Robert zich volledig kan richten op het uitvoeren van de opdrachten. Samen doen zij er alles aan om u, als klant, met een goed gevoel terug te laten blikken op de samenwerking.

Robert is een echte vakman en levert topkwaliteit tegen een goede prijs. Naast de meest voorkomende binnen– en buitenschilderwerkzaamheden kunt u bij Robert ook terecht voor houtrotinspectie en herstelwerkzaamheden, glas zetten en behangen.

Inmiddels heeft Robert betrouwbare vakmensen om zich heen verzameld zodat iedere opdracht uitgevoerd kan worden binnen de wensen van de klant.

 

Erkend leerbedrijf

Omdat Robert zelf het vak heeft mogen leren als leerling-schilder heeft hij de keuze gemaakt om de nieuwe generatie schilders mee op te gaan leiden. Vanaf januari 2016 is Schildersbedrijf R. Ligtvoet een Erkend Leerbedrijf voor niveau 2 Schilder en niveau 3 Gezel schilder. Samen met Schilder^sCool gaan zij talentvolle jongeren, met passie voor het vak, opleiden tot echte vakmannen waar de klant op kan rekenen.

ssb-erkend-leerbedrijf in Made, Ligtvoet schilderwerken Ligtvoet schilderwerken is VOL VCA gecertificeerd.Ligtvoet schilderwerken uit Made